Event Merchandise

Het maken van customized event merchandise is waar we groot mee geworden zijn. We hebben kunnen bijdragen aan het succes van veel verschillende festivals en events, zoals Intents Festival, The Qontinent en Reverze. Wij zijn uw partner van ontwerp, productie tot verkoop op het evenement zelf!
Laat ons meedenken aan een uitgebalanceerde collectie merchandise gericht op jouw specifieke doelgroep. We zijn sterk in creatieve concepten en het meedenken op commercieel vlak. Waarde toevoegen door originele, opvallende en bovenal duurzame kleding te produceren waarin de mogelijkheden eindeloos zijn. Compleet afgestemd op jouw doelgroep kunnen alle denkbare vormen van merchandise ontworpen en ontwikkeld worden.
We begrijpen dat ook eigen medewerkers en vrijwilligers bij voorkeur in branded textiel lopen om het gezicht van het event te versterken, hierin kunnen wij uiteraard ook voorzien. Het ontwerpen en ontwikkelen van bedrijfskleding behoort tot onze kernkwaliteiten. Vraag ons naar de verschillende mogelijkheden!
Tags: