Merchandise is our passion.
We do Merch Better.

Wat we doen

We begrijpen dat je op zoek bent naar merchandise die verder gaat dan de bedrukte standaard items. Het maken van customized merchandise is ons ding. Specialist in T-Shirts, Sweaters, Hoodies en Caps.
Samen met jou lopen we een kort creatief traject door waarbinnen idee├źn, feedback en productie skills leiden tot een eindproduct waarin je gezien wilt worden. Wij ontzorgen jou en je organisatie gedurende het traject door goed te luisteren naar je wensen en door je de mogelijkheid te geven gedurende het proces waar nodig bij te sturen.

Wie we zijn

M3RCHANDISE.COM is een bedrijf wat voorkomt uit een aantal muziek labels. Naast artist en label merchandise zijn we ook al jaren een betrouwbare partner voor veel festivals, evenementen en bedrijven. Ons team, bestaande uit enthousiaste merchandise specialisten, denkt graag met jou mee.
Wij helpen je graag verder, dit kan je veel “leergeld” schelen. Door onze jarenlange ervaring weten wij welke wegen voor jou het beste resultaat op zullen leveren.
Daarnaast proberen wij op alle mogelijke manieren een duurzaam product te ontwikkelen. We streven er naar een product te ontwikkelen wat niet alleen lang mee gaat maar waar ook in de gehele productieketen op een duurzame manier gewerkt wordt.

Waar je ons kan vinden

Ons kantoor is gevestigd in Hoogstraten, voor ons de ideale locatie omdat we precies tussen Breda en Antwerpen zitten. Hierdoor zijn we al jaren in staat om zowel de markt in Noord-Brabant als de provincie Antwerpen te voorzien van merchandise.
Je bent van harte welkom om een bezoek te brengen aan onze showroom. Daar laten we je graag de verschillende mogelijkheden en technieken zien. Voor “simpele” vragen kan je ons vanzelfsprekend ook benaderen via mail of telefoon!
a

info@m3rchandise.com