Design

We ontwikkelen samen met jou een volledig nieuwe commerciƫle lijn, of werken verder vanuit een bestaande brand aan jouw kleding design. De tijd die nodig is om vanuit het creatieve proces een volledig custom eindproduct te ontwikkelen is afhankelijk van het bestaande artwork. Als er geen huisstijl of beeld beschikbaar is zullen we het proces starten met een nieuw design. Onze in-house designers werken graag samen met jou aan de juiste look & feel van jouw bedrijf! Een goed kleding design fungeert als solide fundering voor het vervolg van het traject!
Wanneer een logo en huisstijl aanwezig is gaan onze trendwatchers aan de slag. Zij houden de laatste trends op het gebied van kleur, sizing en mode nauwlettend in de gaten. Zij stellen in samenspraak een moodboard samen, vanwaar we zullen starten.
Daarnaast is er de mogelijkheid om te kiezen voor een professionele zelfstandige designer. Wij werken veel samen met een aantal designers die alleen ontwerpen voor grote bedrijven, artiesten en festivals. Het ontwerp van een van deze designers kan in sommige gevallen net dat extraatje zijn om een collectie meer outstanding te maken.