Creativiteit

We begrijpen dat je op zoek bent naar merchandise die verder gaat dan de standaard bedrukte items. Eén creatief kledingontwerp maken is één van onze specialiteiten! Wij zullen, in samenwerking met jou, aan de slag gaan op basis van jouw huisstijl en logo . Het brainstormen, bekijken van mogelijkheden en maken van opzetjes staat hierin centraal. De mogelijkheden zijn eindeloos en kunnen perfect afgestemd worden op specifieke wensen! Samen gaan we op zoek naar het ideale resultaat en het tofste product!
Jarenlange ervaring heeft ons geleerd goed mee te denken en in te spelen op specifieke wensen. The sky is the limit! Door de eindeloze mogelijkheden kunnen wij alles aanbieden. Een fraaie opdruk, borduring of backprint laat jouw product stralen! In de afwerking kunnen we op creatieve manieren alles personaliseren. Verschillende labels, hangtags en details kunnen gepersonaliseerd ontworpen en toegevoegd geworden aan ieder product. Met een creatief kledingontwerp staan we aan de start van jouw avontuur!
Het traject kent geen bijzonderheden. Na het definiëren van jouw specifieke wensen gaan we aan de slag met het ontwerpen en creëren wij mockup-artfiles. Hierin zullen de eerste opzetjes van de gepersonaliseerde kleding zichtbaar zijn. Deze evalueren we samen kritisch om tot een ideaal eindresultaat te komen. Na mogelijke aanpassingen en goedkeuring, belanden we in de samplefase. Hierin wordt het product zicht- en tastbaar. Na goedkeuring zal de productiefase in gang gezet worden.
Tags: